Hemminkiturnaus la 19.5.2018
8.4.2018 12:13 Uutiset / Jaoston etusivu

Hemminkiturnaus la 19.5.2018

TURNAUSINFO


Tärkeää infoa 19.5.2018 järjestettävän Hemminkiturnauksen käytännön asioista. Jotta päivä sujuu jouhevasti kaikkien osalta, toivomme, että luette tämän tiedotteen ennen turnausta.

1.Turnauksen alkaminen, sarjat ja ottelut.

Jokaisella pelattavalla sarjalla on oma katajalainen sarjavastaavansa. Sarjavastaavat pitävät valmentajille teknisen palaverin päivän kulusta ja pelisysteemistä turnauspäivänä ennen pelien alkua klo 9.30. Ensimmäiset pelit ja tuomaroinnit starttaavat klo 10.00.

Sarjavastaavat:

F-pojat: Hemmo Aaltonen

E-pojat: Mikko Taivainen

E-tytöt: Annukka Myllymäki

D-tytöt: Jarno Airikka

C-tytöt: Janne Mäkitalo

B-tytöt :Miikka Nummelin

Joukkueet näkevät oman sarjan sarjataulukosta pelien aikataulut ja tuomaroinnit. Sarjataulukot ovat valmistuttuaan nähtävissä osoitteessa http://hemminkiturnaus.torneopal.fi/, johon tulevat näkyviin myös sarjoittain otteluiden tulokset turnauspäivänä reaaliaikaisina.

Otteluista kirjataan yksinkertaiset pöytäkirjat, mutta pelaajia ei tarvitse erikseen listata. Sarjojen kolme menestyneintä joukkuetta palkitaan.

Huom! Kun katsotte tulospalvelua kännykältä, valitkaa selaimen ohjausvalikosta "Tietokonesivusto" -näkymä, muuten tuomarivuorot eivät näy kännykällä ollenkaan. Tämä on vika Torneopal-palvelussa, jota ei tähän hätään saada korjattua.

2. Ruokailu

Ennakkoon varattuihin ruokailuihin noudetaan ruokalipukkeet buffetista. Ruokalipukkeet on lajiteltu kirjekuoriin ilmoittautumisen mukaan joko joukkueittain tai useamman joukkueen lipukkeet samaan kuoreen.

Lounas on tarjolla n. klo 11.30-14.30 Hemmingin koulun ruokalassa aivan kenttien vieressä. Lisäksi puffetissa on saatavilla erilaisia itsetehtyjä herkkuja sekä muuta naposteltavaa.

3. Ensiapu

Turnauksessa on nimetyt turnauslääkärit, jotka hoitavat ensiapua tarvittaessa. Turnauslääkärit ovat pelialueella puhelinsoiton päässä, joten tarvittaessa ota yhteys kuulutuspisteeseen . Turnauksessa on perusensiaputarvikkeet, mutta jokaisen joukkueen tulee huolehtia myös omista ensiaputarvikkeista. Turnausmaksu ei sisällä pelaajille vakuutusta.

4. Hemminkiturnaukseen saapuminen

Hemminkiturnaus pelataan tekonurmikentällä Hemmingin liikuntahallin takana osoitteessa Seppäläntie 10 21250 Masku. Autot tulee parkkeerata Hemmingin liikuntahallin osoitetuille parkkialueille.

5. Muuta

WC - ja peseytymistilat sijaitsevat Hemmingin liikuntahallissa.

Toivotamme teidät tervetulleiksi mukaan mahtavaan lentispäivään!

Lisätiedot: tjohtela@gmail.com tai puh:

050-455 7288


   
Lisää uutisia
Maskun Kataja Ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat