Hemminkiturnauksen turnausinfo
9.5.2019 18:36 Uutiset / Jaoston etusivu

1. Turnauksen alkaminen, sarjat ja ottelut.

Pelit alkavat lauantaina 18.5. klo 10. Tätä ennen, klo 9.30, järjestetään yhteinen alkulämmittely ja sarjakohtainen tekninen palaveri.

Joukkueet näkevät sarjataulukosta pelien aikataulut ja tuomarointivuoronsa. Sarjataulukot julkaistaan osoitteessa https://hemminkiturnaus.torneopal.fi, johon tulevat näkyviin myös otteluiden tulokset reaaliaikaisina.

Otteluista kirjataan yksinkertaiset pöytäkirjat, mutta pelaajia ei tarvitse erikseen listata. Käytössä on sähköinen pöytäkirja. Pöytäkirjan pitäminen on mahdollista älypuhelimen avulla. Ohjeet ja linkki pöytäkirjaan: https://hemminkiturnaus.torneopal.fi/taso/uutiset.php

Sarjojen kolme menestyneintä joukkuetta palkitaan. F-nuorten sarjassa palkitaan kaikki joukkueet.

2. Ruokailu

Ruokailu järjestetään Hemmingin koulun ruokalassa ja ruokaa on tarjolla n. klo 11.30-14.30. Ruokailut varataan ja maksetaan etukäteen. Varauksia vastaava määrä ruokailulippuja jaetaan joukkueille teknisessä palaverissa.

Lisäksi puffetissa on saatavilla erilaisia itsetehtyjä herkkuja sekä muuta naposteltavaa.

3. Ensiapu

Turnauksessa on perusensiaputarvikkeet, mutta jokaisen joukkueen tulee huolehtia myös omista ensiaputarvikkeista. Turnausmaksu ei sisällä pelaajille vakuutusta.

4. Hemminkiturnaukseen saapuminen

Hemminkiturnaus pelataan tekonurmikentällä Hemmingin koulun takana osoitteessa Seppäläntie 10, Masku. Autot tulee parkkeerata Hemmingin koulun parkkialueille.

5. Muuta

WC - ja peseytymistilat sijaitsevat Hemmingin koululla.

Toivotamme teidät tervetulleiksi mukaan mahtavaan lentispäivään!

Lisätiedot Miina Vina: miipole(at)gmail.com, 040 752 4774


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Heinäkuu   »
Kategoriat